Wednesday, March 19, 2008

New Task

Hari nie hati rasa tak sedap je. Pagi siapkan audit sampai tengah hari. Selalunya bila bos-bos meeting syoknya tak terkira macam kucing tak ada , tikus berkeliaran. Tapi hati kita rasa tak sedapje. Kita beritahu kat jiran kita and she knew why . Kita je buat-buat macam tak tahu tapi sebenarnya dah agak dah on the managemnet decision tu. Kita rasa down sangat lepas jumpa lady boss tapi rasa lega lepas tu after got the confimation on my job position. Nampaknya kena kerja kerasle nampaknya. At one side I feel honoured but the other side I feel scared of the future responsibilty. Well, if I don't start now I will never start walaupun ianya hanya showcase.

Hallo

Hallo!