Wednesday, December 31, 2008

New Year is coming


New Year is coming and we are celebrating our 4th year anniversary. I went out buying annvsry present for my husband with Shakira at BSC. Not much I can find at BSC. Actually I tried to find pen for him tapi tak jumpa. Finally I bought watch casing for him. I bought roses and daisies to decorate our dining table. I bought stirloin for dinner tonight . I prefer to celebrate new year and our anniversary at home as it will be very hassle out there. Well everybody will be partying tonite.


1. Wish you all a Happy New Year.

2. To Me and my Husband, Happy Anniversary.

3.To Nora Aida Nurni Happy Birthday .

Tuesday, December 30, 2008

Barney, Barney


Last we bought a cd for my daughter Shakira, she chosed Barney Dino, Dancing Tunes. Sampai je rumah terus play the cd, habis je play again, finished, replay. Oh my God last nite je 5 times it plays the same cd until she fell asleep. This morning, the first thing she did after she woke up is replay the barney cd. Until now it's been the 3rd round . Boring nya...Barney, Barney. but for my lovely daughter I will let her do what she wants as next week the life will be back to normal. Only see her during weekend. I love you my lovely Shakira Jenna

Rumah ku Dah Bersih

alhamdulillah setelah sekian lama waiting for Yanti the cleaner to come, finally I managed to asked her to clean my house today. It doesn't mean if she didn't come my house tak bersih tapi dah tak larat nak bersih rumah hari-hari, mana nak cuci baju, jemur baju, lipat baju, sapu sampah, masak, cuci dapur, cuci tandas buang sampah (that's my routine everyday). Kalau working days tak larat nak buat semua, mana yang mampu je tapi it will not up to my satisfaction. Well, mana ada orang balik kerja suka tengok rumah bersepah, sampah penuhkan?. So this time bila yanti datang, bolehlah dia bersihkan part yang berat-berat. Before, pernah panggil orang lain but she's still the best setakat ni.

Hope my husband will be happy as the house now very clean and smells good too. jadi penat dia tak lah terasa sangat bila sampai rumah. I always did this when he's not around just to suprise him with a welcome environment. Last time when he outstationed I welcomed him with the smells of lily just to resfresh his tiredness.

Monday, December 29, 2008

Sweet Not too Sweet Dream

Last nite I mimpi I danced with somebody which I never met. Wierd.... kenapalah aku mimpi dancing dengan orang yang tak pernah jumpa? The best part was I was really earger, enthusiast in dancing and hoping to win the competition.. ala...ala.. sehati berdansa. I was practice dance and dance and my ustazah when I was in primary scholl also giving me full support to win the competition... unfortunately, tak sampai hujung cerita I dah terjaga, dan sedar-sedar I was beside my sleeping husband in a sofa, and the astro channel discovery ke national geography yang tengah tunjuk a lady menang pertandingan menari... I'm not too sure what story all about tapi yang pasti the lady menang dancing competition. Tanpa membuang masa, terus sambung tidur di bilik Shakira.

Sunday, December 28, 2008

Maal Hijrah


This picture I got when I read about galaxies in wikipedia. I was so proud that during my reading I found that they recognize muslims scientist. abdul Rahman Al sufi antara tokoh yang terawal merekodkan tentang andomeda galaxy. Tapi gambar di atas ialah gambar anteana galaxy. semua ini adalah ciptaan Allah yang maha Esa tapi masih ada lagi yang bongkak yang tidak mengaku akan kebesaranNya. Masih ada lagi manusia yang lebih mengagungkan kemodenan mat saleh kononya kalau tak mengikut perkembangan semasa kita yang akan ketinggalan. Ilmu dan pengalaman yang mereka kumpul di negara mat saleh yang paling panjang pun 3 tahun kononya dapat membawa kejayaan dalam hidup tanpa perlu melakukan tugas mereka sebagai muslim. life practice as a muslim is said not practical with the current situation and unable to push them forward to be more success in life kata orang-orang yang bonkak.
Kalau tak campur orang, not socially drink, can't speak English katanya tak boleh maju. Namun hakikatnya mereka ini yang double standard dan kurang berjaya sebabnya this group of people, they like to look down on other people's capability, errogant, untidy, dan tak pandai bersosial. Sebnarnya Islam banyak ajar kita lebih bersosial contohnya, amalan kenduri, masa kendurilah kita jemput satu kampung termasuk orang baru pindah, with this way they will get to know each other. Orang bandar sekarang jarang yang mengamalkan ini, sebab tu ramai orang bandar yang selalu jadi kera sumbang sebab tak pandai nak bergaul dan bersosial sedangkan orang kampung easily can get along with anybody at any place. Oklah.. cukuplah rasanya komen hidup saya hari ini. Next time with different topic, Insyaallah.
Alhamdulillah kita semua dapat menyambut tahun baru. This morning my mother in law dah sms kat kami that today is the day that we should have practised doa selamat tinggal tahun hijrah yang lepas dan selepas solat maghrib baca doa tahun baru.

I wish that this new hijrah year will be the new good changes to me, husband, daughter and our life as a whole. I hope that Allah will forgiven all the sinful we did in the previous year dan bukakan hati kami untuk lembaran baru yang lebih mencintaiNya, yang menghargai pemberianNya dan mangakuri segala suruhanNya.


We wish all Muslim, Selamat menyambut Maal Hijrah,

Saturday, December 27, 2008

Diet oh Diet.......

Every weekend I will lost my diet balance. Well, during weekend we spend more time with family, gathering, kenduri kahwin and so on. The same goes to me, last nite we went jalan-jalan at One Utama the very first thing annoyed me was looking for a parking. Luckily not so bad we found parking near to main entrance but like normal my husband was always got the long way. At first we planned to have a lite dinner like korean or japannese so that I can have a kindda misuo soup and finally we had dinner at my husband's favourite restaurant TGIF. Hardly to find something lite, i had parmesan chicken quisadella even though the rest was tempting too. But this time I managed to controlled my appetite.

Friday, December 26, 2008

Cuti Panjang - Part 4

Today is Saturday. I prepared a normal breakfast for my husband, two toasts, 3 fried eggs and baked beans. Shakira's breakfast was so simple, a bottle of milk and chipsmore biscuits. For me, a glass of yogurt drink with herbalife.

Watching PHD and updating my blog. Afternoon, not to sure, maybe :
1. Joint Shakira and daddy for swimming
2. Prepare lunch
3. Watching T.V
4. Cook something new

I like to try something in ccoking. Perhaps today we can try sausage salad :
Ingredients :
1. Sausage
2. 2 hardboil eggs
3. Olive oil
4. Some apple vinegar
5. Onion
6. Capsicum

Pan fry the sausages and then sliced, peel the eggs and sliced. Sliced the capsicum, onion. Mix all with some olive oil, apple vinegar, a bit salt and black pepper. Mix well and served.

Shirley Temple ; Shakira

I'm watching Shirley temple on yutube singing called .... on a good ship lollipop", she looks like Shakira, the hair, the chubby cheeks and the naughty character she has.. really the same. If Shakira can sing she'll be like her. Hu...hu...

Cuti Panjang -Part 3

We went out for groceries shopping at our nearby supermarket. Whereelse if not Cold Storage. My daughter tonight a bit active and uncontrolled, however, managed to asked her go to BATA to buy her a new sandal before we shopped for groceries. She got cranky, wanted to get into a toy car stroller. Ehm... seems wanted to scream tapi kena control nanti people get annoyed with us. Finally, managed to get her cool down a bit by let her grabed anything that she wanted from the rack.

That's the normal scenario now when you have a big baby. We then when to Cineleisure for dinner and not for movie. Well, just don't want to miss the discount from the gift voucher we got from the previous lunch at Tony Roma. We had a full rack of rib, kickin' shrimp and Apple criple A la Mode. The kickin' shrimp much more valuable from the shrimp coctail we had at TGIF, the rib was simple but temping. The taste, was good too. The Apple crumble can make you lost you diet concious. Da....wait...wait I must get back to the track.... .

On the way back I've plan that tomorrow I should have started my sit up 30 times, push up 30 times, breakfast with herbalife lunch with cereal and dinner with herba life again. God please bless my wish....

Cuti Panjang -Part 2

Even though my daughter is around still I feel bored coz nothing much to do at home. She doesn't really care about me, seem watching Playhouse disney is more important than me. Ehm... now updating the blog. O...this morning I was sms ing my mother in law talking about her new born grand daughter. She hasn't see the baby but she was happy though just got to uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oh...shakira disturbing me Please,,,,,, (cont.) see the picture from the vms from my brother in-law. Anyway, she also had seen the new born grandaughter from the video call of my handphone on the first day the baby was born. Luckily got me with the gadget he...he... well my husband thought me to be a gadget lady as he's a gadget guy. Congartulations to Iskandar and Eva for their new born baby girl.

Wait for Cuti Panjang Part 3. Shakira is calling me to watch Elmo in PHD. You know...the red hairy character with big round eyes and his favourite pet is a yellow fish in a jar...... see youuuu...

Thursday, December 25, 2008

Cuti Yang Panjang

Wow a long weekend for me. I can spend more time with my cute little daughter. Ehm.... what should I plan for the next 7 days?
1. Bring her to shoe shopping
2. Bring her to visit her second cousin
3. Bring her for swimming
4. Cook her favourite food nasi kicap
5. Feeding her milk
6. Draw fish for her
7. Sing twinkle, twinkle....abc.....123
8. Watch PHD
9. Play mickey cd
10. take her shower every 20 minutes

Ehm... lots of work. Now I know how hard to be a full time housewife......

Wednesday, December 24, 2008

Mery Christmas


Mery Christmas to all who celebrate it and happy holiday to all yang dapat tempias cuti. The good things about christmas is all about gifts and I'm the one who yang tak ketinggalan wishing for a gift too. And guest what?! I got my mini bonus of RM300.00 yesterday. Bolehlah buat belanja my husband lunch.


Last night was a christmas eve, semua sibuk gi dinner but not for me and my husband. We went for massage at a new place. Wow...wow... this is a real massage , if you want to try go to Damansara Perdana, on top of the workshop.


Today we pick up Shakira in the evening as we need to buy groceries for the whole weekend. Ehm... a long weekend for me as took leave until early of next week. Shakira, here mummy's coming........

Tuesday, December 23, 2008

Auditor yang Cute

Alhamdulillah semalam masa closing meeting auditor tak kenakan kan NCR tapi border line NCR. Emm... nasib baik tunjuk draf new procedure pada dia walhal tak siap bendapun, tapi itulah penyelamatnya...kelass..Thanks again to Pn/Cik Nurul the auditor. Terima kasih banyak lagi kat my GM yang begitu prihatin dan sanggup meminjamkan dokumennya sebagai perisai masa jumpa auditor walaupun terkantoi satu kali and thanks a lot to Shahnim, sebab muncul diwaktu kecemasan dan tunjukkan soft copy yang menjadi penyelamat keadaan.

Walaupun, sebenarnya bukan bidang kuasa I nak buat semua itu, dan dapat at the very last minute task tapi I did show to them that I can do walau nak terkincit macam mana pun keadaannya.Can this will give me a medal recognition from the top?

Friday, December 19, 2008

Weekend Yang sengsara

Apalah nasib minggu ni, dah husband tiba-tiba kena pergi training, tiba-tiba pulak weekend terpaksa perah otak nak kena buat kerja orang yang tak habis. Time dah hujung-hujung dan saat-saat genting, barulah orang dok sibuk asked for my assistance to finish and solve the problem. in the earlier stage tak pulak nak cerita kat kita, konon I'm not capable of carrying the task tapi dah hujung tanduk macam gini, handover kat kita. Agak-agak what will I get for this year? emas, perak atau gangsa.? yang mana satu agaknye yea? ....

What a small World

Such a coincident and amazing when I get in contact with my senior while chit chating with my officemate. Macam tak caya pun ada, and the best part is my office mate is my senior's second cousin. What a small world. Coindently lagi dia orang Kedah satu kampung dengan my husband. I admired her softness, loving and caring when I was studying in ITM Dungun. She was like our big sister back in 1996 -1999.

Thanks Shanim, coz suka senyum sendiri bile baca e-mail yang membuatkan I jadi busy body nak tanya kenapa senyum sendiri yang akhirnya jadi jejak kasih. Ini semua kuasa Tuhan.

Thursday, December 18, 2008

Hari ini sendiri lagi

Today, when I called my husband he said he had something to tell me. I waited until afternoon he called me back and informed me that he has to go for training at Bukit Tinggi. Alah... ni yang malas ni, we have planned to go for massage after work, terkandas lagilah projek malam nie... Anyway, it's ok as I can go back to Banting and overnight there and Saturday we will straight to my cousin's wedding. Kalau tak nak kena balik Damansara lepas tu baru pergi wedding. Nampaknya tak jadilah jugak nak menjenguk Pak Teh my husband yang sedang sakit di Jelutong but I will try to send something to him.

Petang nak jadi cerita, I felt so sleepy until I couldn't open my eyes. Then I decided pi dengar ceramah, tak pasal-pasal lepas dengar ceramah dok joint demo exercise, Yarabbi... ada ke exercise pakai heel. tapi hantamjelah labu nanti kalau tak joint diorang kata kita tak supportive. Lantak pilah diorang yang penting I feel fresher than before. Sipa dapat makan nasi goreng ulam kangkung mentah pulak tu. Memang sihat...sihat...

Dah habis exercise naik office , start the work suddenly my VP came from the back asking wether we had lunch yet or not. I said yes we had lunch, tapi peliknya dia gelak-gelak kat COO. There must be something man.. what, why ? I'm not sure. Tiba-tiba dia kata we all lunch makan buah.. nak perlu lah tu...

Heran jugak, dulu masa office ladies membesar sebagai johan siap kena warning supaya jaga badan , buat grooming dan kena masuk meeting. Bila dah mula nak kuruspun bos-bos nak perli gak. Lantak pilah they all asal we, office ladies happy..

Mari semua kita menuju ke arah potongan badan langsing dan sihat....

Malam ni sunyi lagi and I'm alone again.

Wednesday, December 17, 2008

Experiment Gimmick

Pagi buta aku dah terpacak kat office konon nak siapkan belon gimmick. Haram jadah betul, sorangpun tak ada lagi maka terkial-kial lah aku buat sendiri. Sebenarnya malas nak layan gimmick ni sebab boss event hari ni merajuk tak pasal dengan aku sebab aku bagi NCR kat department dia masa audit tapi dengant semangat berkobar, aku buat jugak sebab nak tunjuk kat depa bertapa aku seorang yang komited pada tugas... pehhh ... kelastak?. Yang paling aku tak paham, kerja diorang, tapi buat endah tak endah je,. aku dah rasa dah akan ada sedikit disaster kat event ni except gimmick aku. Pastinya ada orang yang keluar fire... kena fire... dan terbakar sebab fire... fire, fire....wow memang fire.
Dalam kelam kabut pagi yang hangat dan stress tu .. aku bangga hasil kerja tangan gimmick aku menjadi, kelas gitu walau tak ada sesuatu yang hebat. Terima kasih kepada kawan-kawan yang memberi sokongan dan bantuan walaupun ianya sangat ringkas... tapi kelas dan elegent. Terpaksalah aku memuji diri sendiri, kalau tidak siapa lagi...
Pada department yang nak buat event yang ada launching sekiranya anda memerlukan perkhidmatan profesional silalah hubungi kami.... Akhir kata belajarlah dari kesilapan jangan kita rasa kita boss kita tahui semua, kadang-kadang bila kita dah berada di atas, kita terlupa benda yang kecil yang membawa kesan yang besar... renungkanlah...hargailah staff anda atau orang disekeliling anda....

herbalife and me

I've started taking herbalife for the past two months. The result is not bad as I lost 3 kg and many people has recognized keberkesanannya daripada... pinggangku yang ramping, dan dadaku yang bidang.... ewahh.. he..he.. melawak je. Sebenarnya ramai yang dah notice that I'm getting thiner. The best part was bila Pn. Noraini , wife my boss kata I dah kurus, lepas tu Shahnim kata baju yang saya pakai masa PSMB dah nampak longgar. Sebenarnya dah lama aku perasan, tapi malas nak tanya kat orang nanti kata saya perasan pulak. Anyway, I'm so happy now with my new diet and body figure walaupun target kurus saya masih jauh lagi... jauhhh..... Pada sesiapa yang mengambil herbalife tapi kurang nampak berkesannya, sila lihat kepada diri anda sendiri, diet anda dan displin anda. Jangan putus asa dan terus berusaha.. yehaa.... Goodluck eveybody.

Saturday, December 6, 2008

Tak sabar Nak Tunggu Petang

Semalam.... erm lunch di Tony Roma.... rasa bersalah lepas makan banyak ... rasa nak muntahkan semula apa yang dimakan. Anyway, it was short outings with my parents in-law. The wind not so good yet I shared something with my mother in-law, hanya Tuhan yang tahu.

Balik semalam teringat kenangan lama yang pahit dan saya manage to keep and store it. But I hope one day it will gone permanently. Until when.... I pun tak tahu tunggu sampai tuan punya hapuskan sendiri.... really hurts.

I'm thankful that I still have my parents who will accept me , my husband, and my daughter as we are dan akan terima saya biarpun apa yang terjadi. I'm thankful dan I still have husband yang penyayang dan jujur (harapan saya biar sampai ke akhir hayat), anak perempuan yang cukup cute, pandai dan bijak dan mother in-law yang cukup sporting and we share the same story.

Apa-apapun, saya dah tak sabar nak tunggu petang untuk balik ke Banting. Moga hati ini reda melihat wajah abah dan mak serta melihat anak perempuanku bermain dengan sepupunya Damia. Rasa bahagia yang tak terhingga.

Friday, December 5, 2008

Frust Tak Dapat Balik Kampung

Frustnya hari ni bila my husband said that we're going back to Banting tomorrow evening. I thought we could go back to Banting today's evening as he told me last two days. Frust...frustnya... tak dapatlah saya nak bawak mak pergi pasar esok pagi. Tapi tak apa... saya akan masakkan mak nasi briyani dan beli bahan-bahanya siap-siap hari ini atau esok pagi.

Tengah hari, my mother in-law ajak lunch kat luar tapi tak dicide kat mana lagi... kita tunggu.....

Wednesday, December 3, 2008

Diet

2 December 2008

Half day I dah buka puasa lagi buat kali ke dua, biasalah red flag. Malangnya hari ni tak bawa HL habislah diet I hari ni, so lunch I makan soto. I called my husband, tanya if he's got any plan after work? He said "let's 'deicde later" so I pun tak harap apa-apa, but actually I plan to go to IKEA to buy the things that my fren kirim. After work my hubby called tanya what I had in mind earlier on, so tanpa membuang masa I said I wish to go to IKEA. He said okay and picking me up at home. Sementara nak tunggu my hubby sampai I took my herbalife drink dengan harapan tak nak makan lagi bila dah keluar nanti. On the way to IKANO my hubby has changed the plan to CineLeisure. At first he wants to go for Japanese so we wnt to Shinjyu after looking at the manu, he changed his mind to go for western at Bela Roma. Terpaksalah I korbankan diet, he got burger and I got an asian salad. Tapi i consider it as snack malam he..he...

3 December 2008

I am latee today, jamm very the jamm tak tau apa yang buat. Takut kena marah , baik call boss dulu, tapi rupanya boss pun sama kat belakang i lagi hu...hu..hu..
Sampai office I asked my neighbour cum herba life consultant, kalau makan salad after taking herbalife can consider as snack tak? She said it was a snack, lega... Tengah hari makan salad, tapi terliur pulak tengok my collegues makan nasi erm.... sedapnya... nyum...nyum....
Tak pe esok aku bercita-cita nak bawa nasi goreng for lunch ok tak? la...la...